Realme 10000 mAh Destekli Powerbank Çıkarıyor!

Realme, geçtiğimiz günlerde Çin'de Realme Q akıllı telefonunu satışa sunmuştu.Fakat şirketin tek sunduğu ürün bu değildi aynı zamanda 10000 mAh kapasiteye sahip ilk powerbanklerini de duyurdu.

Çin merkezli şirket olan Realme geçtiğimiz günlerde Realme Q isimli akıllı telefonunu piyasaya çıkarmıştı. Hemen bu ürünün ardından da günümüzde çok lazım olan ve sürekli kullandığımız bir powerbank çıkaracağını duyurdu.

Tasarımına baktığımızda Nokia N8 görüntüsüne sahip olan powerbank'ın ismi "Realme Fast Charge Power Bank". Ürün 3 renk seceneğine sahip kırmızı,gri ve sarı olarak satışa sunulacak. Ürünlerin hepsinde üreticinin siyah fontla yazıldığını görmek mümkün.


Realme Fast Charge Powerbank, iki girişe sahip. Bir USB-C ve bir klasik USB-A girişi. İki girişte 18W hızlı şarj desteği sağlamakta. Şirket açıklamasına göre tamemen boş bir İphone XS Max'in bataryasını 56 dakika da doldurabildiğini idda etmekte. 10000 mAh lityum bataryaya sahip olan Powerbank. 1,7 kez Realme Q'yu, Iphone XS'i ise 2 kez doldurabiliyor. Realme, powerbank'ın bazı dizüstü bilgisiyarları ve giyilebilir teknolojiye sahip giysileri şarj edebileceğini söylemekte. Realme Fast Charge Powerbank'ın fiyatının 14 dolar olacağı ve Realme resmi satış sitesinde satılacağı planlanmakta.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.