Sony Walkman NW-ZX507 Tanıtıldı!

Bir zamanların efsanelerinden olan Sony Walkman müzik çaları en başarılı ürün olmakla kalmayıp o zamanlar da çıkan diğer müzik çalarların da ismi insanlar tarafından Walkman olarak anılmasına sebep olmuştu.

Berlin'de devam etmekte olan IFA 2019 fuarında Sony tarafından kullanıcıları sevindirici bir tanıtım gerçekleşti.Japon şirketin yeni akıllı telefonu olan Sony Xperia 5'i tanıtırken aynı zaman da Walkman'in 40.yılına özel yeni bir cihazı da kullanıcılarına duyurdu.


Sony Walkman NW-ZX507 Özellikleri


Sony Walkman NW-ZX507 geçmişteki modellerine göre oldukça üstün günümüz teknolojise ayak uydurmuş.Şarkılarınızı kolayca cihaza aktarabilmeniz için USB-C Portuna ve microSD kart girişine sahip ayrıca 3,6 inç büyüklüğüne sahip HD çözünürlükte dokunmatik ekran mevcut.

DSP Native ve 384kHz / 32bit PCM çalma özelliğine sahip olan müzik çalar,müziklerde bozulmayı engellemek ve daha kaliteli dinlemek için S-Master HX dahili dijital amplifikatör ile birlikte geliyor.

DSEE HX ise sesi Hi-Res kalitesine yükseltmek ve sıkıştırılmış sesi iyileştirmek için tasarlanan bir işlemci.Wi-Fi uyumluluğuna sahip olan cihaz ayrıca Bluetooth 5.0 ve NFC  desteği de mecvut.

64 GB dahili depolama alanına sahip olan bu cihaz Kasım ayında piyasaya çıkacak fiyatı ise 925 dolar civarında olacağı söylendi.

1 yorum:

  1. Müzik çalarların olduğu dönem çok popülerdi bende de 1 tane vardı nostalji olsun diye tekrar almak istesek çok pahalı o kadar para verilmez Spotify kullanmaya devam

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.